Majoitusinfo

Taitaja2018-kilpailu / majoituskiintiö

Taitaja2018-organisaatio on varannut huonekiintiöitä Tampereen ydinkeskustan hotelleista Taitaja-kilpailuun osallistuville henkilöille

HUOM!
JÄLJELLÄ OLEVAT HOTELLIHUONEET OVAT NYT VARATTAVISSA KAIKILLE TAPAHTUMAAN OSALLISTUVILLE HENKILÖILLE NIIN KAUAN KUIN HUONEITA ON KIINTIÖSSÄ JÄLJELLÄ. KIINTIÖ SULKEUTUU 3.4.2018, JONKA JÄLKEEN HUONEITA EI VOI ENÄÄ VARATA.

KILPAILIJA, JOUKKUEENJOHTAJA, KILPAILUHUOLTAJA JA TUOMARIT:

JOUKKUEENJOHTAJA TEKEE VARAUKSEN KOKO JOUKKUEELLE JA JOUKKUEEN KILPAILUHUOLTAJILLE. TUOMARI ITSELLEEN TAI OPPILAITOKSEN KAIKILLE TUOMAREILLE YHDESSÄ.

Meetings Mill hoitaa keskitetysti joukkueiden ja tuomareiden majoitusvarauksia.

Majoitusvarausprosessi:

Varausvaiheessa ryhmän vastaava henkilö varaa tarvittavan määrän hotellihuoneita, ilmoittaa varattavien huoneiden määrän ja merkitsee huoneisiin majoittuvien osallistujien nimitiedot majoituslomakkeelle. Varattavissa on 1hh ja 2hh lisävuoteella (huoneeseen majoittuu kolme henkilöä). Majoittujien nimiä on mahdollista muuttaa myöhemmin. Jos nimi ei ole vielä tiedossa voi kenttään kirjoittaa esim. Naispaikka (kenttä vaatii merkin, jotta lomakkeella pääsee eteenpäin). Varaus hyväksytään yhteenvetosivulla jolloin vahvistus lähtee varaajaan sähköpostiin automaattisesti.

Huom! Lisävuoteellisia huoneita on rajallinen määrä. Joukkueet majoitetaan hotelleihin varausjärjestyksessä. Joukkueiden jäsenet pyritään sijoittamaan kaikki samaan hotelliin. Majoitusvaraus on mahdollista tehdä 10.3.2018 asti, jolloin lomake sulkeutuu.

Hotellin nimi, osoite ja huonehinnat toimitetaan varauksessa mainitulle yhteyshenkilölle 31.3.2018 mennessä sähköpostitse. Varaus on sitova. Meetings Mill toimittaa varaajan laskutusosoitteen suoraan hotelliin.

Peruutusehdoissa noudatetaan hotellien antamia peruutusehtoja. Hotelli vaatii laskutusta varten voimassa olevan laskutussopimuksen. Mikäli sopimusta ei ole, se voidaan laatia hotellin kanssa ennen tapahtumaa. Majoituskiintiöt on varattu keskustassa sijaitsevista Sokos- ja Scandic-ketjun hotelleista: Sokos hotelli Ilves, Sokos hotelli Torni, Sokos hotelli Villa, Scandic Tampere City ja Scandic Station.

Huonehinnat hotelleissa tapahtuman aikana ovat keskimäärin:

  • 1hh : 139-150 € / huone / yö
  • 2hh : 150-179 € / huone / yö
  • 3hh : 179-189 € / huone / yö

Majoitusvarauksen voi tehdä TÄSTÄ 

Majoitusvarauksia koskevat kysymykset:

 TAITAJA2018hotellit@meetingsmill.fi tai,
 +358 400 737 420

Muita mahdollisia majoituskohteita Tampereella:

ScandicHotels

SokosHotels

HolidayInn