Nyt haetaan Suomen parasta yrittäjyysopetuksen mallia — globaalilla twistillä

Yrittäjyyttä ilman rajoja    

Kilpailukutsu

Suomen Yrittäjät ja Taitaja2018 järjestävät vuotuisen yrittäjyysopetuskilpailun. Vuoden 2018 kilpailun teemana on ”Yrittäjyyttä ilman rajoja”.

Tavoitteena on tuoda esiin yrittäjyysopetuksen malleja kansainvälisellä twistillä. Yrittäjyysopetuksen mallilla voidaan esimerkiksi ratkoa globaaleja haasteita, edistää maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden yrittäjyyttä tai vauhdittaa kansainvälistymistä ja tehdä yhteistyötä yli rajojen. Mahdollisuuksia on monia.

Malli voi olla uusi tai jokin olemassa oleva, säännöllisesti toteutettava kokonaisuus. Sen sisältö ja menetelmät ovat vapaasti valittavissa.

Yrittäjyysopetus on parhaimmillaan innostavaa, luovaa, toiminnallista ja yhdessä tekemistä — kuten yrittäjyyskin. Nämä arvot toimivat myös kilpailun arviointikriteereinä.

Lähetä mallisi kuva-muodossa muodossa 20.4.2018 mennessä

Kilpailutyöt toimitetaan kuvan muodossa. Kuva voi olla esimerkiksi mallinnus, piirros tai valokuva. Mukaan tulee liittää kirjoitus, joka antaa lisätietoa yrittäjyysopetuksen mallista ja sen vaikuttavuudesta. Kirjoitus voi olla pituudeltaan enintään 500 merkkiä ja siihen voi upottaa linkkejä videoihin, kuviin ja teksteihin.  Kilpailutyö voi olla myös kokonaan videomuodossa. Kuvien tulee olla julkaistavissa olevia, tekijänoikeudet huomioiden.

Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia kaikista ammatillisen toisen asteen oppilaitoksista. Samasta oppilaitoksesta voi lähettää myös useampia kilpailutöitä.

Pyydämme hyviä käytäntöjä 20.4.2018 mennessä osoitteeseen: Susanna Tuominen, susanna.tuominen@yrittajat.fi

Paras malli palkitaan Taitaja-tapahtumassa

Kilpailutyöt julkaistaan Suomen Yrittäjien sivustolla www.yrittajat.fi ja voittaja julkistetaan 14.—17.5.2018 Tampereella pidettävässä Taitaja2018 –tapahtumassa. Voittaja saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon. Lisäksi voittaja palkitaan opetushenkilöstön yrittäjyysosaamista kehittävällä 5000 euron koulutussetelillä. Palkinnon mahdollistaa Osaavia opettajia, yrittäviä nuoria -hanke.

Palkittavan mallin valitsee kilpailuraati, jossa ovat edustettuina Suomen Yrittäjät, Pirkanmaan Yrittäjät, Taitaja2018, Osku ry ja Sakki ry.

Lisätietoja kilpailusta: Veli-Matti Lamppu, p. 050 344 2554, veli-matti.lamppu@yrittajat.fi

Tervetuloa mukaan!

Suomen Yrittäjät
Veli-Matti Lamppu
johtaja

Taitaja2018
Kyösti Lehtonen
kilpailujohtaja